Jeg er fremtiden

Jeg ble skapt ut av nødvendighet av Miljø Norge på tidlig på 2020-tallet.
På vei inn i det grønne skiftet. Jeg hadde eksistert i over hundre år før det, men ingen hadde sett hvilket potensiale jeg egentlig hadde. Tiden var inne for å legge ut på en ny reise. Og å være med på å skape en ny kundereise. Rette fokus mot ombruk før forbruk.

Det hele startet med en ide. En ide om å ta fatt på en bitte liten fraksjon i det store avfallsbildet. Brødrene som hadde den opprinnelige ideen, hadde selv over flere tiår bidratt til import av nyproduserte brannslukkere og kjent på hvor ressurskrevende det var å utføre service på utdaterte brannslukkere manuelt.

Ideen er enkel, men måtte skaleres stort nok for å vise sitt fulle potensial. Automatisert produksjonslinje med en kapasitet til å forsyne Norges årlige behov for brannslukkere. Stort nok? Dette er bare starten.

Slåkke er et resultat og et bevis på at man kan lykkes med sirkulære forretningsmodeller dersom man evner å finne en modell og løsning som skalere. Dette sammen med en hel haug av pågangsmot og vilje!

Slåkke, skal sammen med Miljø Norge fortsette å øke brannsikkerheten i det norske hjem, øke kunnskapen om at utdaterte brannslukkere ikke lenger er avfall og bidra til å gi nytt liv til flere brannslukkere.